Videoproduktion Odense

Skab succes med videoproduktion i Odense. Professionelt, budgetvenligt og skræddersyet til din virksomhed. Tag næste skridt mod vækst i dag!

Gennemarbejdet videoproduktion i Odense

Vi kender til vigtigheden af at levere videoindhold, der nøje matcher dine behov og strategiske mål. Vores dedikerede og erfarne fagfolk er passionerede i at skabe videoer, der skaber værdi for din virksomhed og kan ses på bundlinjen. Uanset om du har brug for produktvideoer, virksomhedspræsentationer, testimonials eller eventdækning, er vi her for at hjælpe med videoproduktion i Odense og omegn.

Videoproduktion Odense: Derfor kan vi hjælpe din virksomhed

Vi gør en dyd ud af at levere den absolut bedste kvalitet

Vi ved at budgettet er en vigtig faktor for virksomheder, og derfor tilpasser vi vores produktioner til din virksomheds specifikke budget og behov. På den måde kan du altid få professionel videoproduktion fra os uden at skulle bekymre dig om store omkostninger.  Vores tilgang er at forstå din virksomheds unikke behov og skabe videoer, der er skræddersyet til dine målsætninger. På den måde laver vi en løsning, der passer præcis til din virksomhed og dermed bliver en god investering. Vi ønsker at hjælpe dig med at opnå en betydelig ROI (Return on Investment) ved at skabe indhold, der bidrager til din strategi og hjælper med at øge din virksomheds succes.

Når du vælger os som dit videoproduktionsselskab i Odense, kan du forvente en professionel og personlig oplevelse. Vi tror på at etablering af langvarige samarbejder er nøglen til succes. Vores dedikerede team vil være engageret i din succes og arbejde tæt sammen med dig gennem hele processen fra idéudvikling og strategi til produktion og optimering af dine videoer til de platforme de skal ud på. Vi kan på den måde blive din samarbejdspartner og sparringspartner på alle aspekter, der har med video at gøre. Derudover har vi adresse i Odense, så vi er lokale og vil altid være tæt på din Odenseanske virksomhed.

Hvem er MW Film

Vi er en lille virksomhed på Fyn med stor passion for at producere videoer til virksomheder.

Vi elsker at hjælpe andre med at visualisere deres historier og brand. Vores mål er at kunne levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi laver videoproduktion på Fyn og resten af landet. 

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dit projekt.

Mandag – Fredag kl. 9.00 – 17.00

  Har du brug for et tilbud på videoproduktion?

  Udfyld formularen her og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.

  Nytænkende filmskabere
  med resultater for øje

  Når MW Film hjælper med videoproduktioner til virksomheder, er du i trygge hænder. Vi bestræber os altid på at skabe klare mål og på at finde den bedste løsning til at nå disse mål. Derved får du mest muligt for pengene.

  Vi er din bedste samarbejdspartner, når det kommer til videoeproduktioner til virksomheder. Og vi vil hjertens gerne hjælpe dig.

  +250

  Videoer årligt

  +120

  Projekter

  1437

  Kopper kaffe

  Videoproduktion Odense

  Videoproduktion i Odense der virker

  Det har aldrig været vigtigere at levere videoer, der ikke kun imponerer, men også formidler din virksomheds budskab og styrker dit brand. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe en gennemtænkt og veludført videostrategi, der fungerer i samspil med dit brand, din overordnede markedsføring og dit budget, så den også kan udføres og effektiviseres.

  Med hjælp fra den nyeste teknologi og grundig analyse af nyeste trends og data, ved vi hvad der virker. Derfor kan vi producere resultatskabende videoer for din virksomhed og være en nyttig sparringspartner. En undersøgelse viste, at 87% siger, at videomarkedsføring har hjulpet med at forøge salget.

  Video er vejen frem for virksomheder, der ønsker at være en del af den digitale verden og vores mål er at hjælpe virksomheder med at nå nye højder ved at udnytte kraften i videomediet. Vi ønsker at skabe en engagerende, informerende og inspirerende oplevelse for dine seere, der får dem til at handle. Uanset om du ønsker at øge salget, forbedre brandbevidstheden eller styrke din online tilstedeværelse, skal vi nok hjælpe dig.

  Johanne Hyldal, Druen & Bønnen

  “På et intromøde blev vi i den grad mødt med en nysgerrighed om, hvad vi gerne ville med filmen, hvad vi ville signalere og desuden også en snak om målgruppe. Mads bidrog konstruktivt med ideer til at imødekomme vores ønsker. Mads er meget venlig, nem at samarbejde med, og han udviste en stor respekt for vores arbejde og opgaven – det er yderst prisværdigt. Det endelige resultat lå klar kort efter optagelserne, og jeg må sige, at han formåede at ramme den stemning vi søgte efter allerede i første huk.”

  Martin Lykkegaard, Gerlev Idrætshøjskole

  “På Gerlev Idrætshøjskole har vi givet MW Film ansvaret for at skabe en promotionvideo til vores højskolekursus i judo. Det har været et meget vellykket samarbejde, hvor han har løst opgaven på en meget kompetent måde. Mads fra MW Film har en super professionel tilgang til sit arbejde. Vi er især imponeret over MW Films forståelse og evne til at optage idræt, kroppe i bevægelse og stemninger mellem mennesker.”

  Mette Jensen, Center for Selvmordsforskning

  “Mads og Nicklas har produceret en række undervisningsfilm om selvmordsforebyggelse for os. Gennem hele processen demonstrerede Mads og Nicklas stor professionalisme og pålidelighed. De var ikke kun teknisk dygtige, men formåede samtidig at behandle et følsomt emne med stor forståelse og oprigtighed. De evnede at navigere i samtaler om selvmord og selvmordsforebyggelse, og sørgede for en tryg og behagelig atmosfære for alle deltagende. Vi er meget tilfredse med resultaterne af undervisningsfilmene, og giver vores varmeste anbefalinger til MW Film.”

  Roland Vogt, FGU Syd- og Midtfyn

  “Vi har på FGU Sydfyn brugt Mads som konsulent på filmoptagelser med kamera og drone. Mads tilgår opgaverne med en høj faglighed og en naturlig nysgerrighed på slutproduktet. Han har en god fornemmelse for kundens ønsker og har endda evner ud i formidling af sit fag.”

  Tag din virksomhed til det næste niveau

  Så tag det næste skridt mod at forbedre din virksomheds markedsføring. Kontakt os i dag via email eller telefon for at tage en snak om, hvordan vores videoproduktionsselskab i Odense kan hjælpe netop din virksomhed. Lad os sammen skabe en imponerende videoløsning, der vil løfte dit brand til nye højder og generere en betydelig ROI. Det kan bl.a. være en gennemtænkt videostrategi, der giver dig en konkurrencemæssig fordel og imponerer dine potentielle kunder. Sammen kan vi skabe resultater, der vil skabe en betydelig vækst for din virksomhed.

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Video er et værdifuldt værktøj til at skabe synlighed, brandbevidsthed og øget salg. Vi er dedikerede til at hjælpe virksomheder i Odense med at opnå netop disse mål gennem vores ekspertise inden for videoproduktion. Vi har erfaring i at løfte store og små brands med videoproduktion. Om det så er en enkelt og simpel video, eller en række komplekse videoer, der indgår i en komplet videostrategi.

  Tag kontakt til os via telefon eller e-mail, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan skabe den perfekte video til din virksomhed, der vil skabe de resultater du drømmer om.

  Vi er dedikeret til, at din video vil skabe mærkbare resultater for din virksomhed, der kan løfte din markedsføring og dit brand til det næste niveau.