fbpx

videoproduktion Odense

 KONTAKT OS

videoproduktion Odense

kontakt os

Interesseret i videoproduktion? Send os en mail

Kontakt os gerne vedrørende videoproduktion Odense eller andre steder i landet. Vi svarer tilbage hurtigst muligt. Hvis du hellere vil snakke om dine muligheder, er du velkommen til at tage kontakt på 60 47 57 17. Det er ganske uforpligtende, og vi hører gerne fra dig. Vi står altid klar til at hjælpe din virksomhed. Uanset, hvor i landet du befinder dig eller ønsker videoer produceret.

Videoproduktion Odense

Mads Waadenseholt
Åløkken 13
5750, Ringe, Danmark

+45 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Videoproduktion fyn

Stillbilleder Odense

Nicklas Pettersson

Odense, Danmark

+45 30 27 92 41

nicklas@mwfilm.dk

Videoproduktion Fyn
videoproduktion Odense og Svendborg

Vi producerer film i hele landet

Vi har vores adresse i Ringe, mellem Odense og Svendborg, som ligger lige midt i landet. Vores daglige gang er dog det meste af tiden i Odense. Dette er en perfekt beliggenhed, da vi er forholdsvist tæt på alting. Og selvom det meste af vores videoproduktion foregår I Odense og Svendborg, har vi også vores regelmæssige gang rundt omkring på Sjælland og i området omkring Århus.  Nogle gange tager vi endda lidt længere væk. Vi har også erfaring med videoproduktion i udlandet. Både i og udenfor Europa.
Vi er mobile og transporterer os gerne langt for vores kunder og for at skabe de bedste videoer.

Følg med på sociale medier

Kundeudtalelser

“På et intromøde blev vi i den grad mødt med en nysgerrighed om, hvad vi gerne ville med filmen, hvad vi ville signalere og desuden også en snak om målgruppe. Mads bidrog konstruktivt med ideer til at imødekomme vores ønsker. Mads er meget venlig, nem at samarbejde med, og han udviste en stor respekt for vores arbejde og opgaven – det er yderst prisværdigt. Det endelige resultat lå klar kort efter optagelserne, og jeg må sige, at han formåede at ramme den stemning vi søgte efter allerede i første huk.”

– Johanne Hyldal – Druen og Bønnen

Kundeudtalelser

“Vi har på FGU Sydfyn brugt Mads som konsulent på filmoptagelser med kamera og drone. Mads tilgår opgaverne med en høj faglighed og en naturlig nysgerrighed på slutproduktet. Han har en god fornemmelse for kundens ønsker og har endda evner ud i formidling af sit fag.”

– Roland Vogt – FGU Syd- og Midtfyn

Kundeudtalelser

“På Gerlev Idrætshøjskole har vi givet MW Film ansvaret for at skabe en promotionvideo til vores højskolekursus i judo. Det har været et meget vellykket samarbejde, hvor han har løst opgaven på en meget kompetent måde. Mads fra MW Film har en super professionel tilgang til sit arbejde. Vi er især imponeret over MW Films forståelse og evne til at optage idræt, kroppe i bevægelse og stemninger mellem mennesker.”

– Martin Lykkegaard – Gerlev Idrætshøjskole

Virksomheder vi har arbejdet med

Kilroy
Dansk Byggeri
Svendborg kommune
Judo Danmark
Gerlev Idrætshøjskole
Brobyværk kro
Mw Film og Faaborg Midtfyb Kommune
FGU Syd- og Midtfyn kunde logo
Nordic Dream
Druen og Bønnen

kontakt

Mads Waadenseholt - Indehaver

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Åløkken 13 5750 Ringe

CVR-nr.: 40486275