Præsentationsvideoer

Præsentationsvideoer skræddersyet til erhvervskunder. Formidl jeres budskab klart, professionelt og engagerende.

Derfor skal din virksomhed også have en præsentationsvideo

Hvis du ønsker, at dit firma skal stå ud fra mængden, så er en præsentationsvideo af dit firma det perfekte middel til at nå dette mål. En virksomhedspræsentation på video – lavet professionelt – kan f.eks. give besøgende på hjemmesiden et fantastisk førstegangsindtryk.

Med en firmavideo der præsentere virksomheden får du mulighed for at visualisere og formidle din virksomheds unikke værdier og mission.

Det er en fantastisk måde at skabe en stærk branding på og kommunikere et budskab om hvem du er som virksomhed, da video ofte er mere engagerende end tekst.

En firmavideo giver dig også en unik mulighed for at profilere dit personale og din kundeservice ved at give kunderne et indblik i hvordan du og dit team arbejder og vise hvad der sker bag kulisserne.

En firmavideo kan også bruges til at løfte din online tilstedeværelse ved at skabe et positivt indtryk af virksomheden. Det kan give en personlig og ærlig tilgang til markedsføring og skabe tillid samt relationer med potentielle kunder, så de føler sig mere fortrolige med din virksomhed.

Hvem er MW Film

Vi er en lille virksomhed på Fyn med stor passion for at producere videoer til virksomheder.

Vi elsker at hjælpe andre med at visualisere deres historier og brand. Vores mål er at kunne levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi laver videoproduktion på Fyn og resten af landet. 

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dit projekt.

Mandag – Fredag kl. 9.00 – 17.00

  Har du brug for et tilbud på videoproduktion?

  Udfyld formularen her og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.

  Få lavet en professionel præsentationsvideo

  Når du får lavet en firmavideo hos MV Film, står vi for den komplette videoproduktion så du kun behøver at forholde dig til det færdige produkt og din virksomheds mål. Du får en professionel og inspirerende video, der kan bruges til at markedsføre og profilere din virksomhed. Vi benytter os af professionelt udstyr og arbejder med æstetiske og innovative ideer, der sikrer at din firmavideo skaber resultater.

  Så hvis du ønsker at udnytte alle fordelene ved en professionel og gennemført præsentationsvideo, så kontakt os allerede i dag. Vi hjælper dig med at få den bedste video til din virksomhed.

  Præsentationsvideo der rammer det rette publikum

  For at sikre, at videoen rammer det rette publikum, afklarer vi først hvem din målgruppe er. Det kan omfatte arbejdsgivere, beslutningstagere, kunder eller andre grupper, som du gerne vil nå. Når vi har defineret din målgruppe, skræddersyer vi din video, så vi sikrer at den passer til deres interesser, værdier og behov.

  Videoer der skiller sig ud fra mængden

  For at sikre, at din firmavideo skiller sig ud fra mængden, er det vigtigt, at den har en unik identitet, som giver dit firma et professionelt og ægte udtryk. For at skabe en unik identitet tager vi udgangspunkt i den aftalte målgruppe og udvikler vi en strategi samt et koncept, der passer til den. Har du brug for flere videoer, opretter vi også en klar og fokuseret produktionsplan, så vi sikrer, at dine videoer er konsistente, stærkt producerede og ikke mindst unikke.

  Få lavet en præsentationsvideo der brander din virksomhed

  En præsentationsvideo er en kreativ og engagerende måde at give et billede af, hvem du er som virksomhed og vise hvordan dit firma arbejder. Sådan en brandingvideo kan blandt andet indeholde interviews med ledere eller medarbejdere, der giver et indblik i kulturen i firmaet og fortæller historien og værdien af ​​dit brand. Det er også en oplagt måde at vise hvordan din virksomhed er involveret med andre samarbejdspartnere i lokalsamfundet eller i andre initiativer.

  Uanset hvor du ønsker at filmoptagelserne skal finde sted, så er vi mobile og transporterer os gerne langt for vores kunder og for at skabe de bedste videoer. Vi har erfaring med videoproduktion i indland såvel som udland.