Vælg en side

Bag om MW Film

Film for alle

 

Jeg mener ikke, at det nødvendigvis skal koste en bondegård at få produceret film eller billeder af høj kvalitet. Der skal være mulighed for store som små, at få visualiseret deres ide. Derfor er jeg klar til at hjælpe dig gennem hele processen indtil du står med det færdige produkt. Jeg hjælper virksomheder i Odense, Svendborg, Faaborg og Ringe, men tager også gerne ud i resten af landet, hvis virksomheder eller private ønsker dette.

MW Film hjælper med at formidle din historie, så den taler til dit publikum. Jeg bruger al min kreativitet, erfaring og viden. Gennem tæt samarbejde med kunden kan der løbende gives feedback, så det færdige produkt lever op til forventningerne.

MW Film blev starten i 2017 af Mads Waadenseholt, der har vundet flere priser. Heriblandt vinder af DM i kortfilm for efterskoler med kortfilmen “Løkke” i 2014, Som han var medforfatter til, fotograf, instruktør og klipper af, og prisen, bedste fiktionsfilm ved festivalen, Frame, hvor han var forfatter og instruktør på filmen, “Bolden”.

kontakt

Mads Waadenseholt - Indehaver

Tlf.: 60 47 57 17

mwaadenseholt@hotmail.com

Åløkken 13 5750 Ringe

CVR-nr.: 40486275