Om MW Film

I MW Film arbejder vi altid professionelt - kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt

Nytænkende filmskabere

Vi er klar på at tænke ud af boksen og bestræber os på at opnå det bedste resultat. Vi kan hjælpe med at visualisere din virksomheds identitet. Her kan du blive lidt klogere på MW Film.

Vores Hold

Hvem er MW Film

Vi er en lille virksomhed på Fyn med stor passion for at producere videoer til virksomheder.

Vi elsker at hjælpe andre med at visualisere deres historier og brand. Vores mål er at kunne levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi laver videoproduktion på Fyn og resten af landet. 

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dit projekt.

Mandag – Fredag kl. 9.00 – 17.00

  Har du brug for et tilbud på videoproduktion?

  Udfyld formularen her og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.

  Lær os at kende

  Vi er en virksomhed med en kæmpe passion for at skabe videoer af høj kvalitet, der virker!

  MW Film består af et kreativt hold, der elsker at skabe videoer, med knivskarpe budskaber, der taler til folk. Men det allervigtigste for os er, at vi giver vores kunder lige det, de vil have og har brug for.

  Vores mål er at levere den absolut højeste kvalitet til prisen. Med høj kvalitet mener vi videoer, der er nøje planlagt, tegnet og tilrettelagt så de virker præcis efter hensigten.
  Vi ønsker altså dermed ikke at skabe videoer for videoernes skyld. Det skal give mening og det giver kun mening, hvis der er klare hensigter med videoerne.
  Derfor gør vi også meget ud af at guide vores kunder til at hjælpe os med at blive klogere på dem og deres virksomhed. Vi mener, at det er en nødvendighed for at kunne skabe højst mulig værdi for peng-ene.

  Der er desværre aldrig nogle garantier for, hvor godt videoer klarer sig ude i offentligheden, men vi kan dog se, at vores fremgangs-måde plejer at give gode resultater og glade kunder. Og det er jo det vi skal leve af.

  Vi elsker at udfordre os selv med kreative ideer og er altid nysgerrige på nye måder at forbedre os på.

  professionel dronevideo produktion - boost dit virksomheds salg

  Lad os snakke om dit projekt

  Tøv ikke med at kontakte os. Det er ganske uforpligtende. Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

  Om det gælder dit næste filmprojekt eller bare er spørgsmål til video og hvad vi kan tilbyde. Vi ser frem til at høre fra dig og lære dig at kende.

  MW Film mener at de bedste film bliver lavet gennem godt samarbejde mellem mennesker, der brænder for projektet og stoler fuldt ud på hinanden.

  Derfor tilstræber vi os altid at skabe denne tillid mellem os selv og virksomheden som noget af det første.

  Om Mads

  Mads bringer en dynamisk filmskabende tilgang til bordet, hvor hans stil kontinuerligt udvikler sig. Udover erfaring og baggrund fra den danske filmbranche, uddannelse på European Film College og i medievidenskab har særligt to nøgleelementer formet hans unikke kunstneriske vision:

  Fra en tidlig alder har han hengivet sig til kampsport, hvilket førte ham til elitepræstationer i sine teenageår og til endelig at opnå en sort bælte. Denne dybe forankring i kampsport har givet ham en bemærkelsesværdig forståelse for kroppe og deres bevægelser, som han smidigt integrerer i sin filmiske tilgang.

  Yderligere har hans musikalske baggrund, der dateres tilbage til hans 11-årige selv, forsynet ham med en imponerende føling for rytme og tempo. Disse kompetencer er særligt tydelige i hans redigering, hvor han skaber harmoniske filmsekvenser. Lyden og musikken udgør konstant en betydningsfuld komponent i hans filmprojekter, og dette afspejler hans fordybelse i musikkens verden.

  Om Nicklas

  En autodidakt fotograf, der elsker at nørde at skabe forskellige interessante udtryk og følelser gennem video og billeder. Han har en minimalistisk tilgang til videoproduktion og stillbilleder, som også har indvirkning på hans udstyrs setup.

  Han foretrækker små mobile kameraer, der giver ham stor frihed til bare at kunne fokusere på de gode billeder og den gode historie. Derfor ser det ofte lidt sjovt ud at en stor mand på næsten 2 meter høj, foretrækker at bruge et temmelig lille kamera.

  Du skal dog ikke lade dig snyde. Han ved hvad han laver, og leverer altid knivskarp kvalitet, da han har helt styr på at få det maksimale ud af sit kamera.

  Derudover er han fantastisk til at tale med mennesker og skabe en god og tryg stemning, som er mindst ligeså vigtigt, når man skal kunne tage billeder og filme i en bred vifte af situationer.