nicklas_mads_til-hjemmeside_1920_002

Videomarkedet i 2024 - Vores prognoser

Videomarkedets fremtid i 2024 med fokus på kvalitet, konverteringer og den menneskelige faktor i en AI-domineret tid.

Vores forventninger til videomarkedet i 2024

Som vi skrider frem i 2024, vil vi så småt begynde at kunne se nye tendenser og ændringer med videomarkedet. Video er ikke længere en luksus eller en nyhed; det er blevet en integreret del af næsten enhver virksomheds markedsføringsstrategi. De sidste 5-10 år har det primært handlet om at man bør benytte sig af video. Men denne udbredelse bringer nye udfordringer med sig. Hvordan skiller man sig ud, når alle bruger video? Hvordan sikrer man, at ens indhold ikke drukner i mængden? Dette bliver den store nød at knække i 2024, hvor markedet er godt fyldt op med indhold af svingende kvalitet.

Det kan selvfølgelig være at vi tager fejl. Dette er udelukkende gisninger om, hvad vi forventer ud fra, hvad vi ser og oplever i videomarkedet.

Kvalitet over kvantitet

Vi er efterhåndet nået til det punkt, hvor alle i større eller mindre grad, er begyndt at bruge video i deres markedsføring. Det er desværre ikke længere nok bare at have videoindhold. Det har det ellers været til en vis grad, da video bare generelt performer bedre end andet indhold. Det, der virkelig tæller nu, er kvaliteten af dette indhold. Dette vil vi så småt begynde at kunne se i 2024. Vi er nemlig nået til et punkt, hvor markedet er mættet med middelmådige videoer, og for at skille sig ud, skal man fokusere på at skabe indhold, der er bedre end konkurrenternes og bedre en alt det andet, der er med til at lave larm i ens feed på sociale medier.

Det handler ikke om at have det største budget eller de mest avancerede effekter, men om at skabe indhold, der resonerer med dit publikum og overgår dine konkurrenters indsats inden for de rammer, du har. Læs mere her om, hvordan du kan kaste dig ud i at være foran kameraet og personliggøre dine videoer


AI-i-videomarkedet
AI-i-videomarkedet

Videoens voksende rolle i salg og konverteringer

Video har vist sig at være en utrolig effektiv måde at drive salg og konverteringer på. Forskning og data understøtter dette, og vi ser en klar tendens: video er ikke bare en del af markedsføringsmixet; for mange virksomheder er det blevet det centrale element. Så der er for de fleste virksomheder ikke længere nogen tvivl om, at video er vejen frem i god markedsføring og video er næsten altid en god investering – hvis man som tidligere nævnt får noget, der skiller sig ud fra mængden. I 2024 og fremover vil video fortsætte med at være en afgørende driver for kundetilfredshed, brandengagement og sidst, men ikke mindst, salg. Det vil kun fylde mere. Både hos virksomheder, der allerede bruger video, men også hos virksomheder, der ikke startet på det endnu. Hvis du vil læse om statistikker for videomarkedsføring i 2023, kan du se mere her.

Dette betyder dog også bare, at markedet vil blive fyldt mere op. Så når din målgruppe scroller på sociale medier, bliver det kun sværere at fange deres opmærksomhed, da der er så meget andet content, de kan forbruge.

Videomarkedet 2024
Videomarkedet 2024

AI i videoproduktion: en balancegang

Med AI’s fremkomst i videoproduktionen er der åbnet op for nye muligheder. Processen er blevet hurtigere og mere effektiv. Og lettere for mange mennesker at lave videoer, der ikke var mulige førhen. Men det er vigtigt at huske, at AI ikke kan erstatte det menneskelige element. Videoer, der mangler personlighed og menneskelig berøring, risikerer at blive opfattet som sterile og upersonlige. I en verden, hvor AI kan producere indhold, bliver det personlige touch endnu mere værdifuldt. Det er vigtigt at bruge AI som et værktøj, men at tilføre dit eget unikke præg.

Lige nu rider vi stadig på en bølge af fascination af AI og mulighederne med dette. Men når det først har lagt sig og bliver integreret dybt i vores liv, vil det ikke længere have samme wow-effekt, når noget er lavet med AI. Det er helt klart kommet for at blive, men AI er kun så godt et redskab, som det menneske, der bruger det.
Dette er endnu en grund til at forvente et overfyldt marked med indhold, da alle nu kan lave meget indhold på kort tid. Og derfor er det vigtigt at opretholde kvaliteten og bruge den tid, AI frigiver på at højne kvaliteten.

BTS videoproduktion 2024
BTS videoproduktion 2024

Afsluttende tanker om videomarkedet 2024

Vi hos MW Film er passioneret videoproducenter og vi ser frem til at navigere i disse spændende, men udfordrende tider. Vi står over for en unik mulighed for at omfavne kvalitet, innovation og det menneskelige aspekt i vores videoproduktioner. Lad os sammen skabe videoer, der ikke bare fanger øjet, men også hjertet. Lad os bruge video til at fortælle historier, der rører ved vores publikum og skaber varige forbindelser.

Hvem er MW Film

Vi er en lille virksomhed på Fyn med stor passion for at producere videoer til virksomheder.

Vi elsker at hjælpe andre med at visualisere deres historier og brand. Vores mål er at kunne levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi laver videoproduktion på Fyn og resten af landet. 

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dit projekt.

Mandag – Fredag kl. 9.00 – 17.00

professionel dronevideo produktion - boost dit virksomheds salg

    Har du brug for et tilbud på videoproduktion?

    Udfyld formularen her og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *