Professionel videoproduktion

Sådan får du det bedste resultat

Professionel videoproduktion er et vigtigt værktøj, når det kommer til markedsføring, kommunikation og branding. Det er nemlig med til at skabe et visuelt indtryk af din virksomhed, som kan hjælpe dig til at kommunikere budskabet effektivt og nå ud til det rigtige publikum.

For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at få høj kvalitet og professionel videoproduktion og derfor bør du overveje, hvad det kræver at få det bedste ud af din videoproduktion.

Hos MW Film har vi stor erfaring med at levere videoproduktion af høj kvalitet til erhverv. Vi ved hvilke elementer, der er vigtige for at skabe et stærkt resultat, såsom spændende visuals, kreative ideer og kundetilpasset produktion. Vi er specialister i at skabe videoer, der taler direkte til målgruppen, så du kan nå dine kommunikative mål.

Vælger du os som samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi leverer professionel videoproduktion og film, der er skræddersyet til dine behov. Vi arbejder i tæt samarbejde med dig, så produktionen nøje afspejler din virksomheds værdier og brand.

Vi lytter til dine ønsker og bruger vores erfaring til at skabe et resultat, der både rammer dine mål og lever op til vores høje kvalitetskrav.

portræt af latinamerikansk kultur
Nicklas tager stillbilleder for kunder

Hvad er de vigtigste trin til en god video?

Videoproduktion kan være en kompleks proces, men hos os følger vi altid nogle grundlæggende trin for at sikre, at det endelige resultat er af høj kvalitet. Når vi producerer film hos MW film følger film-produktionen overordnet disse 3 grundlæggende faser. Pre-produktion, produktion og post-produktion.

Den første fase – pre-produktionen er alt det der foregår før selve optagelserne – og noget vi altid gør en stor indsats ud af, da det skaber hele fundamentet for det endelige resultat. Et typisk pre-produktionsforløb ser hos os ud som nedenstående.

1. Vi laver en plan. Det første skridt er at komme med en klar plan for produktionen, herunder hvem der er involveret, et skøn over de omkostninger, hvornår produktionen foregår, samt en tidsplan.

2. Vi brainstormer ideer. Det næste trin er at brainstorme ideer og konceptuelle overvejelser, der understøtter dit kommunikationsmål og din branding.

3. Vi udfærdiger et manuskript. Når ideerne er blevet konceptualiseret, er det tid til at skrive manuskriptet, der skal bruges til at instruere medarbejdere, eventuelle skuespillere, mf.

Vi oplever ofte, at selve produktionen af optagelserne er det, der er mindst tidskrævende i forhold til både Pre- og Post-produktionsfaserne. Og det er ikke så underligt med tanke på, at hele post-produktionsfasen inkluderer alt i forbindelse med færdiggørelsen af videoerne – heriblandt den rette klipning, grading af farver og lys, indlægning af lyd samt grafiske elementer som logoer, informationer mv. Se videoen og hør mere om de forskellige faser og hvordan vi i samarbejde får produceret den bedste film.

Det kan effektfulde videoer betyde for din virksomhed

Når man har fået lavet en gennemtænkt og velproduceret videofilm, kan det have stor indvirkning på det førstegangsindtryk din virksomhed afsætter. Det kan samtidig hjælpe med at skabe klarhed om din branding, sætte dig i stand til at nå dine kunder på en ny måde, øge dit salg, samt styrke din online tilstedeværelse. Med det rigtige videoprodukt kan det have en positiv effekt på dit kommunikationsmål og forbedre din virksomheds omdømme og identitet.

Fordelene ved at vælge professionel videoproduktion

Hvis du vælger at få lavet din videoproduktion af professionelle, så får du et resultat af højere kvalitet, som kan hjælpe dig med at få et klart og præcist billede af din virksomhed. Det betyder, at du kan få mere effektive videoer, der fanger dit publikums opmærksomhed og når målet med din markedsføring. Det kan også hjælpe dig med at holde udgifterne nede, da du får et bedre resultat, der er skræddersyet til netop din virksomheds behov.

Derfor skal du vælge MW Film til din næste videoopgave

MW Film tilbyder professionel videoproduktion til erhverv. Vi er den perfekte partner til de virksomheder der ønsker at få en knaldgod service – samt en samarbejdspartner der leverer høj kvalitet og professionalisme i alt hvad de foretager sig.  Vi er et dedikeret team af professionelle, der kan guide dig igennem hele processen, fra planlægning til produktion. Vi tilbyder også en række ekstra services, som eksempelvis Storyboard, manuskript mv. Vi hjælper dig med at skabe resultater af høj kvalitet og effektive reklamefilm, produktvideoer, præsentationsvideoer der er skræddersyet til netop dine behov.

 

kontakt

Mads Waadenseholt - Indehaver

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Cortex Park 26, 5230 Odense M

CVR-nr.: 40486275