Professionel videoproduktion til din virksomhed

Vi er den perfekte partner til de virksomheder der ønsker at få en knaldgod service – samt en samarbejdspartner der leverer høj kvalitet og professionalisme i alt hvad de foretager sig. Vi er et dedikeret team af professionelle, der kan guide dig igennem hele processen, fra planlægning til produktion.

Sådan får du det bedste resultat

Professionel videoproduktion er et vigtigt værktøj, når det kommer til markedsføring, kommunikation og branding. Det er nemlig med til at skabe et visuelt indtryk af din virksomhed, som kan hjælpe dig til at kommunikere budskabet effektivt og nå ud til det rigtige publikum.

For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at få høj kvalitet og professionel videoproduktion. Derfor bør du overveje, hvad det kræver at få det bedste ud af din videoproduktion.

Hos MW Film har vi stor erfaring med at levere videoproduktion af høj kvalitet til erhverv. Vi ved hvilke elementer, der er vigtige for at skabe et stærkt resultat, såsom spændende visuals, kreative ideer og kundetilpasset produktion. Vi er specialister i at skabe videoer, der taler direkte til målgruppen, så du kan nå dine kommunikative mål.

Vælger du os som samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi leverer professionel videoproduktion og film, der er skræddersyet til dine behov. Vi arbejder i tæt samarbejde med dig, så produktionen nøje afspejler din virksomheds værdier og brand.

Vi lytter til dine ønsker og bruger vores erfaring til at skabe et resultat, der både rammer dine mål og lever op til vores høje kvalitetskrav.

Derfor skal du vælge MW Film til din næste videoopgave

MW Film tilbyder professionel videoproduktion til erhverv. Vi er den perfekte partner til de virksomheder der ønsker at få en knaldgod service. Samt en samarbejdspartner der leverer høj kvalitet og professionalisme i alt hvad de foretager sig.  

Vi er et dedikeret team af professionelle, der kan guide dig igennem hele processen, fra planlægning til produktion.

Vi tilbyder også en række ekstra services, som eksempelvis Storyboard, manuskript mv. Vi hjælper dig med at skabe resultater af høj kvalitet og effektive reklamefilm, produktvideoer, præsentationsvideoer der er skræddersyet til netop dine behov.

Hos MW Film er vi ikke bare passionerede filmskabere. Vi er et team af erfarne og certificerede professionelle, herunder dronepiloter og eksperter i videoredigering. Vores filosofi er enkel: Vi tror på kvalitet, kreativitet og tæt kundesamarbejde. Med en baggrund i alt fra medievidenskab til kampsport og musik, bringer vi en unik blanding af teknisk know-how og kreativitet til hvert projekt. Vi går altid den ekstra mil for at forstå din virksomheds unikke behov og mål. Denne tilgang, kombineret med vores ekspertise, gør os i stand til at levere videoproduktioner, der ikke kun ser fantastiske ud, men som også skaber reel forretningsværdi. Så hvis du søger en videoproduktionspartner, der kan omsætte din vision til virkelighed og drive resultater, er du kommet til det rette sted. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Hvem er MW Film

Vi er en lille virksomhed på Fyn med stor passion for at producere videoer til virksomheder.

Vi elsker at hjælpe andre med at visualisere deres historier og brand. Vores mål er at kunne levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi laver videoproduktion på Fyn og resten af landet. 

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dit projekt.

Mandag – Fredag kl. 9.00 – 17.00

  Har du brug for et tilbud på videoproduktion?

  Udfyld formularen her og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.

  Nytænkende filmskabere
  med resultater for øje

  Når MW Film hjælper med videoproduktioner til virksomheder, er du i trygge hænder. Vi bestræber os altid på at skabe klare mål og på at finde den bedste løsning til at nå disse mål. Derved får du mest muligt for pengene.

  Vi er din bedste samarbejdspartner, når det kommer til videoeproduktioner til virksomheder. Og vi vil hjertens gerne hjælpe dig.

  +250

  Videoer årligt

  +120

  Projekter

  1437

  Kopper kaffe

  Hvad er de vigtigste trin til en god video?

  Videoproduktion kan være en kompleks proces, men hos os følger vi altid nogle grundlæggende trin for at sikre, at det endelige resultat er af høj kvalitet. Når vi producerer film hos MW Film følger film-produktionen overordnet disse 3 grundlæggende faser: Pre-produktion, produktion og post-produktion.

  Den første fase: Pre-produktionen er alt det der foregår før selve optagelserne – og noget vi altid gør en stor indsats ud af, da det skaber hele fundamentet for det endelige resultat. Et typisk pre-produktionsforløb ser hos os ud som nedenstående.

  1. Vi laver en plan. Det første skridt er at komme med en klar plan for produktionen. Herunder hvem der er involveret, et skøn over de omkostninger, hvornår produktionen foregår, samt en tidsplan.

  2. Vi brainstormer ideer. Det næste trin er at brainstorme ideer og konceptuelle overvejelser, der understøtter dit kommunikationsmål og din branding.

  3. Vi udfærdiger et manuskript. Når ideerne er blevet konceptualiseret, er det tid til at skrive manuskriptet, der skal bruges til at instruere medarbejdere, eventuelle skuespillere, mf.

  Vi oplever ofte, at selve produktionen af optagelserne er det, der er mindst tidskrævende i forhold til både pre- og post-produktionsfaserne. Og det er ikke så underligt med tanke på, at hele post-produktionsfasen inkluderer alt i forbindelse med færdiggørelsen af videoerne. Heriblandt den rette klipning, grading af farver og lys, indlægning af lyd samt grafiske elementer som logoer, informationer mv.

  Se videoen og hør mere om de forskellige faser og hvordan vi i samarbejde får produceret den bedste film.

  Det kan effektfulde videoer betyde for din virksomhed

  Når man har fået lavet en gennemtænkt og velproduceret videofilm, kan det have stor indvirkning på det førstegangsindtryk din virksomhed afsætter. Det kan samtidig hjælpe med at skabe klarhed om din branding. Det kan sætte dig i stand til at nå dine kunder på en ny måde, øge dit salg, samt styrke din online tilstedeværelse.

  Ifølge en undersøgelse fra Wyzowl, siger 90% af de adspurgte, at video har hjulpet dem med at generere leads. Og 87% siger, at det har hjulpet dem med at øge salget. Med det rigtige videoprodukt kan det have en positiv effekt på dit kommunikationsmål og forbedre din virksomheds omdømme og identitet.

  Fordelene ved at vælge professionel videoproduktion

  Hvis du vælger at få lavet din videoproduktion af professionelle, så får du et resultat af højere kvalitet. Det kan hjælpe dig med at skabe et klart og præcist billede af din virksomhed. Det betyder, at du kan få mere effektive videoer, der fanger dit publikums opmærksomhed og når målet med din markedsføring.

  Det kan også hjælpe dig med at holde udgifterne nede. Dette er fordi du får et bedre resultat, der er skræddersyet til netop din virksomheds behov. Yderligere, 95% af de adspurgte siger, at video har hjulpet dem med at øge brandbevidsthed. Og 89% af forbrugerne siger, at en video har overbevist dem om at købe et produkt eller en tjeneste jf. Wyzowl. Er du klar til at tage din virksomheds videoproduktion til det næste niveau? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.