nicklas_mads_til-hjemmeside_1920_002

Processen i vores videoproduktion

Filmproduktion kan være uoverskueligt. Og det kan være svært at finde rundt i hvordan det foregår. Se hvordan det foregår hos os.

Introduktion til vores videoproduktionsprocess

Måske har du aldrig fået produceret en film for din virksomhed før og kunne godt tænke dig at vide, hvad du er ved at begive dig ud i, måske har du prøvet det før, men det hele var lidt uklart, eller måske står processen helt klar for dig fra dine tidligere erfaringer og du er bare nysgerrig på hvordan vi gør det.

Hos MW Film har vi ikke opfundet den dybe tallerken når det kommer til processen bag filmproduktioner. Vi har ladet os inspirere fra steder, hvor det fungerer ret godt og tilpasset det til vores virksomhed. Vi har bl.a. erfaring fra spillefilm, tv-serier og dokumentarfilm, som vi har ladet os inspirere af. Og selvom det vi laver sjældent er helt så stort og komplekst, som en spillefilm, så er der rigtig mange gode elementer at tage fat på herfra.

Overordnet set består en filmproduktion af 3 faser

– Pre-produktion

– Produktion

– postproduktion

Pre-produktion: Alt det der foregår inden optagelserne

Når man får lavet film ved os foregår det på følgende måde:

Vi får kontakt – enten via telefon, mail eller ja, nogle gange ude i virkeligheden. Men her plejer det at være en uformel og helt uforpligtende snak. Her får vi kort og godt hørt hvad dine ønsker, behov og ideer er. Måske er det en enkelt film, måske mange. Måske ved du præcis, hvad den skal indeholde og måske har du ingen ide og ønsker hjælp til at finde ud af det. Det hele er ganske fint. Hvis vi får nok information omkring projektet her, vil vi kunne give et bud på en prisklasse, som vi får regnet på. Vi kan så finde ud af om prisen på filmproduktionen passer til jeres budget. Hvis det er helt ved siden af, ser vi på hvad der kan blive justeret på, så vi rammer et produkt, der ligger inden for jeres budget.

Herefter tager vi et møde, hvor vi sammen lægger en plan og går lidt mere detaljeret til værks ift. filmens indhold, forventninger og formål og vi lærer jer lidt bedre at kende, så vi kan få det til at ramme jer og jeres identitet. Det er også her vi laver en plan og tidsplan for filmproduktionen, så I har en ide om, hvornår i vil have et færdigt produkt klar.

Herefter går vi i gang med at forberede alt det, der skal forberedes, så vi er klar til at optage. Afhængig af projektet kan dette være meget omfattende og tage mange dage, og nogle gange tager det knap en dag. Det kommer meget an på, filmen. Vi plejer at holde jer opdateret og rådføre os med jer undervejs, så i hele tiden er med undervejs i processen i filmproduktionen og ved, hvad der foregår.

Produktion: Her optager vi materialet

Det er her vi filmer og får alt materialet i kassen. Faktisk er dette sjældent særligt kompliceret, hvis pre-produktionen er gjort ordentligt. Denne del kan tage lige fra en halv dag til mere end en uge, hvis det er det dit projekt kræver. Det her er helt klart den sjoveste del af filmproduktion efter vores mening. Vi er ude i marken sammen med jer og får jeres vision i kassen.

Post-produktion: Alt efterarbejdet

I denne del af filmproduktionen klargører vi materialet og bearejder det, så alt forberedelsen optagelserne bliver til et færdig produkt. Her klipper vi, laver lyd, grade og hvad der ellers kræves for at din film bliver helt færdig. Når vi har noget, der er tæt på at være et færdigt produkt, sender vi det din vej, så du kan komme med feedback og rettelser, så du får et produkt, du er glad for. I denne del vil vi selvfølgelig komme med vores egne bud på, hvad der vil være godt og mindre godt ud fra vores erfaring med mange filmproduktioner. Så en gang i mellem kan vi godt anbefale dig noget, der ikke helt stemmer overens med, hvad du havde tænkt, hvis vi mener at det er det bedste for filmen. Men i sidste ende er det vigtigste at du er tilfreds med resultatet. Tiden i post-produktion afhænger endnu engang af projektets kompleksitet. Det kan være fra et par uger helt op til et nogle måneder. Dette plejer vi dog at have på plads i preproduktionsfasen

Herefter har I en færdig film, som I kan bruge og forhåbentlig få stor glæde af.

Dette er selvfølgelig kun en overfladisk gennemgang af filmproduktioner her hos os, men vi tvivler på at de fleste vil få glæde af at høre alle de små detaljerne i hver enkelt fase. Det er i øvrigt også meget forskelligt, hvad de enkelte faser indeholder alt efter projektet og kundens ønsker.

Vi håber at dette gjorde jer lidt klogere på, hvordan filmproduktion foregår her hos MW Film. Hvis du ønsker at se priseksempler på vores arbejde, kan det ses her

Hvem er MW Film

Vi er en lille virksomhed på Fyn med stor passion for at producere videoer til virksomheder.

Vi elsker at hjælpe andre med at visualisere deres historier og brand. Vores mål er at kunne levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi laver videoproduktion på Fyn og resten af landet. 

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dit projekt.

Mandag – Fredag kl. 9.00 – 17.00

professionel dronevideo produktion - boost dit virksomheds salg

    Har du brug for et tilbud på videoproduktion?

    Udfyld formularen her og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *