Vores arbejde

Se nogle af vores reklamefilm

Vores arbejde
Se nogle af vores reklamefilm

Udvalgte projekter – få større indblik i vores reklamefilm

Vi elsker, når vi får lov til at gå i dybden med at hjælpe en virksomhed med at nå deres mål. Nogle gange kræver det lidt ekstra at få det ønskede resultat. Se processen bag nogle af vores seneste reklamefilm. Her kan du få en ide om, hvordan vi arbejder med forskellige typer af video-produktion og projekter. Og måske endda få lidt inspiration til, hvordan du vil benytte reklamefilm i din egen virksomhed. Og ellers hjælper vi dig gerne med at finde ud af det.

Vi ser ofte at det er i de projekter, hvor der bliver lagt en hel videostrategi ind, der giver de bedste resultater. Her er nogle at de projekter, der er lidt større end en enkelt reklamefilm, og så hver især var ret unikke, med hver deres udfordringer. Vi elsker disse udfordringer, da de hjælper os med at tænke ud af boksen, og flytter vores grænser, for hvor høj kvalitet, vi kan levere, og hvor gode resultater vores videoer kan levere.

Gerlevs videounivers

01

Gerlev - rebranding

Læs mere om vores arbejde for Gerlev Idrætshøjskole, der har lavet ny videobaseret hjemmeside, hvilket krævede en del materiale, der var planlagt, tilrettetlagt og produceret over en længere periode. Her var højskolestemningen i fokus i de mange videoer.

 

02

Judo Føroya

Jeg hjalp det Færøerske Judoforbund med at skabe nogle korte videoer, der skulle præsentere de atleter, der var blevet udtaget til at komme med til Island Games. En sportsbegivenhed, for selvstyrende øer, der finder sted hvert 4. år

Judo Føroya
Sandheden om Sabbatåret Kilroy

03

Kilroy - Branded dokumentarserie

Læs om tilblivelsen af en branded dokumentarserie på 8 afsnit, der blev produceret i samarbejde med rejsebureauet, Kilroy. Om 2 unge mænd, der rejser til Latinamerika og arbejder på personlig udvikling.

Lad os snakke om dit projekt.
Sig hej!

Mads

Mads

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Tøv ikke med at kontakte os. Det er ganske uforpligtende. Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail. Om det gælder dit næste filmprojekt eller bare er spørgsmål til video og hvad vi kan tilbyde. Vi ser frem til at høre fra dig og lære dig at kende.

Lad os snakke om dit projekt.
Sig hej!

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Tøv ikke med at kontakte os. Det ganske uforpligtende. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Om det gælder dit næste filmprojekt eller bare er spørgsmål til video og hvad vi kan tilbyde. Vi ser frem til at høre fra dig og lære dig at kende.

Kontakt Mads fra MW Film

kontakt

Mads Waadenseholt - Indehaver

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Cortex Park 26, 5230 Odense M

CVR-nr.: 40486275