fbpx

Judo føroya

personprofiler

16 profil film om de færøerske judoatleter, trænere og nøglepersoner i sporten. Produceret i forbindelse med Island games 2019. En sportsbegivenhed hvert 4. år for selvstyrende øer.

Detaljer

Juni 2019
Judo Føroya

Katagori

Personprofiler
Branding

En stram tidsplan, der krævede god planlægning

Vi havde kun 3 dage i en forlænget weekend til at filme alle 16 profilfilm. Dette skyldes at der på disse 3 dage blev afholdt en træningslejr for landsholdet, og de var derfor alle samlet i Torshavn.

Derudover havde vi fået den ide, at vi skulle indlede alle film med at atleterne fortæller, hvor de er fra, og så have et droneskud fra det eksakte område. Vi havde sat det meste af en dag af til at komme rundt til alle disse steder, men fordi vi fik hjælp fra en lokal tog det os kun nogle timer.

Der var træning 2×2 timer pr. dag, hvor at det blev filmet på livet løs, så jeg var sikker på at have materiale nok til alle 16 videoer. Mellem træningerne blev de enkelte atleter interviewet. Vi havde lavet et skema, så alle vidste præcis, hvornår det var deres tur.

I postproduktion var den største udfordring at de talte et sprog jeg ikke forstod, så jeg måtte have oversættere til at lave undertekster og godkende at alle sætninger var klippet, så grammatikken ikke var forkert.

En profilvideo om den enkelte person, for at vise det færøerske folk, hvem, der ville repræsentere dem til denne store og vigtige sportsbegivenhed.