Filmproduktion:

Processen hos MW Film

Filmproduktion:

Processen hos MW Film

Processen i Filmproduktion hos MW Film

Måske har du aldrig fået produceret en film for din virksomhed før og kunne godt tænke dig at vide, hvad du er ved at begive dig ud i, måske har du prøvet det før, men det hele var lidt uklart, eller måske står processen helt klar for dig fra dine tidligere erfaringer og du er bare nysgerrig på hvordan vi gør det.

Hos MW Film har vi ikke opfundet den dybe tallerken når det kommer til processen bag filmproduktioner. Vi har ladet os inspirere fra steder, hvor det fungerer ret godt og tilpasset det til vores virksomhed. Vi har bl.a. erfaring fra spillefilm, tv-serier og dokumentarfilm, som vi har ladet os inspirere af. Og selvom det vi laver sjældent er helt så stort og komplekst, som en spillefilm, så er der rigtig mange gode elementer at tage fat på herfra.

Overordnet set består en filmproduktion af 3 faser

– Pre-produktion

– Produktion

– postproduktion

Processen i filmproduktion kan være lang

Pre-produktion: alt det der foregår inden optagelserne

Når man får lavet film ved os foregår det på følgende måde:

Vi får kontakt – enten via telefon, mail eller ja, nogle gange ude i virkeligheden. Men her plejer det at være en uformel og helt uforpligtende snak. Her får vi kort og godt hørt hvad dine ønsker, behov og ideer er. Måske er det en enkelt film, måske mange. Måske ved du præcis, hvad den skal indeholde og måske har du ingen ide og ønsker hjælp til at finde ud af det. Det hele er ganske fint. Hvis vi får nok information omkring projektet her, vil vi kunne give et bud på en prisklasse, som vi får regnet på. Vi kan så finde ud af om prisen på filmproduktionen passer til jeres budget. Hvis det er helt ved siden af, ser vi på hvad der kan blive justeret på, så vi rammer et produkt, der ligger inden for jeres budget.

Herefter tager vi et møde, hvor vi sammen lægger en plan og går lidt mere detaljeret til værks ift. filmens indhold, forventninger og formål og vi lærer jer lidt bedre at kende, så vi kan få det til at ramme jer og jeres identitet. Det er også her vi laver en plan og tidsplan for filmproduktionen, så I har en ide om, hvornår i vil have et færdigt produkt klar.

Herefter går vi i gang med at forberede alt det, der skal forberedes, så vi er klar til at optage. Afhængig af projektet kan dette være meget omfattende og tage mange dage, og nogle gange tager det knap en dag. Det kommer meget an på, filmen. Vi plejer at holde jer opdateret og rådføre os med jer undervejs, så i hele tiden er med undervejs i processen i filmproduktionen og ved, hvad der foregår.

filmproduktion kamera setup

Produktion: Her optager vi materialet

Det er her vi filmer og får alt materialet i kassen. Faktisk er dette sjældent særligt kompliceret, hvis pre-produktionen er gjort ordentligt. Denne del kan tage lige fra en halv dag til mere end en uge, hvis det er det dit projekt kræver. Det her er helt klart den sjoveste del af filmproduktion efter vores mening. Vi er ude i marken sammen med jer og får jeres vision i kassen.

Post-produktion: alt efterarbejdet

I denne del af filmproduktionen klargører vi materialet og bearejder det, så alt forberedelsen optagelserne bliver til et færdig produkt. Her klipper vi, laver lyd, grade og hvad der ellers kræves for at din film bliver helt færdig. Når vi har noget, der er tæt på at være et færdigt produkt, sender vi det din vej, så du kan komme med feedback og rettelser, så du får et produkt, du er glad for. I denne del vil vi selvfølgelig komme med vores egne bud på, hvad der vil være godt og mindre godt ud fra vores erfaring med mange filmproduktioner. Så en gang i mellem kan vi godt anbefale dig noget, der ikke helt stemmer overens med, hvad du havde tænkt, hvis vi mener at det er det bedste for filmen. Men i sidste ende er det vigtigste at du er tilfreds med resultatet. Tiden i post-produktion afhænger endnu engang af projektets kompleksitet. Det kan være fra et par uger helt op til et nogle måneder. Dette plejer vi dog at have på plads i preproduktionsfasen

Herefter har I en færdig film, som I kan bruge og forhåbentlig få stor glæde af.

Dette er selvfølgelig kun en overfladisk gennemgang af filmproduktioner her hos os, men vi tvivler på at de fleste vil få glæde af at høre alle de små detaljerne i hver enkelt fase. Det er i øvrigt også meget forskelligt, hvad de enkelte faser indeholder alt efter projektet og kundens ønsker.

Vi håber at dette gjorde jer lidt klogere på, hvordan filmproduktion foregår her hos MW Film. Hvis du ønsker at se priseksempler på vores arbejde, kan det ses her

Behind the scenes på videoproduktion

Lad os snakke om dit projekt.
Sig hej!

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Tøv ikke med at kontakte os. Det ganske uforpligtende. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Om det gælder dit næste filmprojekt eller bare er spørgsmål til video og hvad vi kan tilbyde. Vi ser frem til at høre fra dig og lære dig at kende.

Reklamevideo Og videoproduktion Odense og Svendborg

Lad os snakke om dit projekt.
Sig hej!

Mads

Mads

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Tøv ikke med at kontakte os. Det ganske uforpligtende. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Om det gælder dit næste filmprojekt eller bare er spørgsmål til video og hvad vi kan tilbyde. Vi ser frem til at høre fra dig og lære dig at kende.

kontakt

Mads Waadenseholt - Indehaver

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Cortex Park 26, 5230 Odense M

CVR-nr.: 40486275