fbpx

Derfor er reklamevideo fantastisk for markedsføring

Videomarkedsføring i 2020

Video er et fantastisk medie, der er mere relevant i dag end nogensinde. Alle ser det. Hver dag. Så simpelt er det. Det er nemlig superlet fordøjeligt i forhold til at læse en lang tekst, og i dag går der ikke ret lang tid før folk mister koncentrationen og bliver distraheret af noget andet. Derfor vil jeg mene at alle, der vil gøre en indsats i at markedsføre sig online, højst sandsynligt kan få gavn af reklamevideoer.

Videoer er et meget alsidigt redskab, der både engagerer og er nemt at bruge på mange platforme. Lige fra TV til sociale medier, som YouTube, Instagram og Facebook m.f. Derudover er det en relativt billig form for markedsføring, da én video potentielt kan skaffe mange kunder i butikken.

Reklamevideo. mange seere

Det er vigtigt at have fokus på målgruppe og platform

Der er mange forskellige former for reklamevideo, og derfor er det vigtigt at man finder ud af, hvad formålet med videoen er. Man skal altså ikke have en video, for bare at have en video, men derimod et klart mål. Hvis ikke man har det, kan man hurtigt bruge mange penge, uden at få nogle mærkbare resultater. Derudover kan det også forvirre kunderne, hvis ikke det er helt tydeligt, hvad videoen prøver på.

Måske vil du opdage, at det resultat du ønsker, kan opnås ved at du selv filmer noget med din telefon. Så vil du kunne spare en masse penge og samtidig opnå dit resultat.

På den anden side, kan det være, at dit ønskede mål faktisk kræver lidt mere end, hvad du selv kan klare. Hvis det er tilfældet, giver det rigtig god mening, at hyre en professionel til det. Så er du sikker på at få et ordentligt resultat og en høj kvalitet ved din reklamevideo.

Dette er nogle af de ting, som video kan gavne

  • SEO (søgemaskineoptimering) Søgemaskiner elsker videoer, fordi det får folk, der klikker på din hjemmeside, til at blive længere. Det kan få google til at ranke din side højere. Nogle undersøgelser forudser at i år 2021 vil 80% af al trafik på nettet bestå af video.
  • Du kan sende budskaber ud hurtigt, effektivt og på en underholdende måde.
    Dette kan netop være afgørende for om potentielle kunder vil vælge dig og dit produkt.
  • Det kan hjælpe folk med at vise dit brand og dets identitet. Da det i dag er så nemt at købe ting fra hele verden, skal der oftest troværdighed og personlighed til at køberen vælger dig frem for konkurrenterne. Video kan sætte ansigt på menneskerne bag eller vise et produkt i brug, så man får et mere håndgribeligt syn på det.
  • Det er målbart. Når du bruger videoer online, er det nemt at følge med i statistikker og tal, der viser, hvor effektiv den er. For det kan sagtens være at, der er en reklamevideo, der bliver set 1 mio. gange. Men hvis målet er at få mere salg og der ikke er nogle af seerne, der har købt produktet, har den ikke været særlig effektiv. Til gengæld, har den været effektiv, hvis målet er at sprede kendskab til virksomheden.

reklamevideo på sociale medier

En video i sig selv er ikke nok

Man fristes måske til at tro, at hvis man får lavet en flot video og så uploader den på sociale medier, så er man færdig og det kører af sig selv. Det er ikke rigtigt. Der er stadig arbejde i det, bestående af god SEO, organiske delinger og annoncer, for at få den ud til de rigtige mennesker. Man kan altså ikke bare forvente, at fordi videoen er i topklasse A, er det ensbetydende med, at den automatisk klarer sig godt online. Det er meget sjældent at det sker. Man er nødt til at hjælpe den på vej.

Det vigtigste

Reklamevideo er et effektivt redskab, som giver mening for rigtige mange virksomheder. Dog kræver de, at man ved, hvilket resultat man går efter. De kan skabe stor værdi for kunderne og folk bruger i stigende grad mere tid på at se videoer online. Det vil næppe ændre sig i den nærmeste fremtid. Afhængigt af dit mål, kan det være den rigtige løsning at lave en video selv, eller at hyre professionelle til det. Derudover er en video i sig selv ikke nok, men måden man bruger den på, der kan hjælpe en tættere på de ønskede resultater.

Den tid jeg bruger på at finde ud at hvad der netop er unikt og anderledes ved dit brand, er noget af det, der gør mig unik og anderledes.

Så hvis din virksomhed har behov for en reklamevideo er du mere end velkommen til at kontakte mig, så vi kan snakke sammen om, hvilke resultater du ønsker at opnå med en video.

links til artikler om samme emne

https://digitalmarketinginstitute.com/blog/the-importance-of-video-marketing 

https://screenlight.tv/blog/2014/06/20/why-you-should-use-video-to-promote-your-business

https://www.dreamgrow.com/8-reasons-why-your-business-should-use-video-marketing/

 

kontakt

Mads Waadenseholt - Indehaver

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Åløkken 13 5750 Ringe

CVR-nr.: 40486275