fbpx

OM MW Film

nytænkende Filmskaber

Jeg er klar på at tænke ud af boksen og bestræber mig på at opnå det bedste resultat. Jeg kan hjælpe med at visualisere din virksomheds identitet. Her kan du blive lidt klogere på MW Film.

Om MW Film
Om MW Film
Om MW Film

lær mig at kende

Jeg hedder Mads Waadenseholt og jeg elsker film! Min passion for selv at lave film startede da jeg var 12 år og begyndte at eksperimentere med min fars kamera. I 2017 startede jeg virksomheden MW Film. Jeg har arbejdet på et hav af forskellige filmproduktioner i alle størrelser. Lige fra spillefilm der har taget flere måneder at lave, til kortfilm og TV-reklamer, der har taget en enkelt uge.

Derudover har jeg gået på Den Europæiske Filmhøjskole, en 1-årig filmuddannelse, hvor jeg i den grad udviklede mine færdigheder, både på det tekniske plan, men også mine evner til historiefortælling gennem film.

Min vision er, at fortælle autentiske historier der fanger folks opmærksomhed. Ved siden af mit arbejde for virksomheder arbejder på mine egne projekter. Det er både kortfilm og dokumentarfilm. Jeg elsker at bruge film på en løsningsorienteret måde og finde frem til den rette måde at skabe det ønskede resultat på.

Jeg mener at de bedste film bliver lavet gennem godt samarbejde mellem mennesker, der brænder for projektet og stoler fuldt ud på hinanden. Derfor tilstræber jeg mig altid at skabe denne tillid mellem mig selv og virksomheden som noget af det første. 

Min baggrund

Min filmiske stil er hele tiden under udvikling. Jeg vil dog påstå at min stil i høj grad er blevet udviklet til det, den er på baggrund af 2 ting:

Den ene er at jeg siden, jeg var 6 år gammel har dyrket kampsport og i mine teenageår var det på eliteniveau. Jeg har i dag sort bælte og elsker stadig at træne og være aktiv. Jeg vil mene at denne baggrund er med til at give mig en god forståelse for kroppe og bevægelser, hvilket jeg forsøger at implementere i min filmiske stil.

Et andet aspekt, der har indflydelse på min stil er, at jeg også er musiker og har spillet en del musik siden jeg var 11 år. Dette har givet mig en kæmpestor forståelse for rytme og tempo, som jeg især gør brug af, når jeg klipper. Derudover spiller musikken og lyd altid en stor faktor i mine film.

Reklamevideo Fyn

Lad os snakke om dit projekt.
Sig hej!

Tøv ikke med at kontakte mig. Jeg svarer hurtigst muligt, og det ganske uforpligtende.

kontakt

Mads Waadenseholt - Indehaver

Tlf.: 60 47 57 17

kontakt@mwfilm.dk

Åløkken 13 5750 Ringe

CVR-nr.: 40486275