Vælg en side

Film med karakter

 Historieformidlere

 

MW Film hjælper med at formidle din historie, så den taler til dit publikum. Dette gøres ved tæt samarbejde med kunden gennem hele processen. fra ideudvikling, til du står med et færdigt produkt. Her bruger jeg al min kreativitet, erfaring og viden. Jeg stopper ikke før du er tilfreds.

På denne side kan du se nogle af mine filmproduktioner, lavet for både virksomheder og private.

 

Ydelser

Film

_____________

Om det enten er en reklamefilm, bryllupsfilm, sport, eller noget helt fjerde, så er jeg klar til at hjælpe. Pre-produktion, prodution og post-produktion. Jeg er rustet til opgaven.

 

 

Foto

_____________

Professionelle billeder til enhver type opgave. Bryllup, event, portræt. Jeg leverer knivskarpe billeder hurtigt og effektivt, så det er så nemt for dig, som muligt.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en film?

Jeg har ikke faste priser på hverken billeder eller film, da dette vil være en stor restriktion for mig og for kunderne. en film på 1 minut kan tage en time at film og en time at redigere, men den kan også tage flere dage at filme og redigere. Så det afhænger af, hvor lang tid og hvor mange hænder projektet kræver. Skriv eller ring, så vi kan snakke om projektet og udfra det billede snakken danner, kan vi komme nærmere ind på en pris.

Hvorfor få lavet en film?

En film bliver ranket meget højt på Google og på Facebook, og derfor kan det hjælpe med at give god eksponering. Derudover blive folk fanget af levende billeder frem for tekst. Det er en meget effektiv måde at markedsføre sig på, hvis man gør det rigtigt og det kan hjælpe potentielle kunder med at huske netop din virksomhed, frem for andres. Desuden gør film det muligt at formidle meget information på meget kort tid, og kan gøres på en underholdende måde.

Hvad afgør prisen?

Prisen bliver afgjort bl.a. af den tid projektet vil tage at fuldføre, hvor mange hænder der skal til og de udgifter der medfølger. Jeg har meget udstyr og dette bliver slidt, hvilket kræver vedligeholdelse. Derudover har jeg også en del software, og licensaftaler, der skal kunne betales for at vi kan producere disse film og billeder.

Hvor lang tid tager det?

Hvis jeg skal være med fra ideudvikling til det færdige produkt (hvilket jeg anbefaler) plejer de fleste projekter at kunne færdiggøres inden for 6 uger fra det bliver filmet. under visse omstændigheder kan det dog godt vare længere, hvis der er visse ting, der skal på plads. andre gange kan det tage under en uge. Hvis kunden dog ikke er tilfreds med den færdige film, vil jeg selvfølgelig gøre vores bedste for at imødekomme de ændringer, der ønskes.

Hvorfor vil du udvikle ideen?

Jeg arbejder dagligt med at lave film, og derfor har Jeg også set hvad der virker og ikke virker. Jeg kan derfor også tænke ud af boksen, da jeg ved hvad der er inde i boksen. Ofte ser jeg at film, hvor jeg ikke er inde over ideudviklingen ikke klarer sig så godt. derudover kommer det hurtigt til at ligne alle andres film. Dette betyder dog ikke at I ikke har en stemme i ideudviklingen. Jeg kan bare hjælpe med at gøre filmen mere unik og mindeværdig.

kontakt

Mads Waadenseholt - Indehaver

Tlf.: 60 47 57 17

mwaadenseholt@hotmail.com

Åløkken 13 5750 Ringe

CVR-nr.: 40486275